Reperation & Udskiftning
Af Solcelleinvertere

  • Mere end 20 års erfaring inden for elbranchen
  • Leverandør af kvalitetsprodukter
  • Nogle af de bedste invertere på markedet
  • Egne installatører udfører installationen
  • Kompetent rådgivning
  • Hurtig levering- typisk inden for 10 dage.
  • Op til 10 års produktgaranti uden merpris

Levetiden på solcelleinvertere er typisk imellem 7 og 12 år.- Så er din inverter monteret i den travle periode omkring 2012, så skal du ikke undre dig hvis den er ved at være træt.

Hvis et solcelleanlæg ikke fungerer optimalt, kan der være flere muligheder for hvor fejlen skal lokaliseres.

Som bruger er der som regel 2 årsager til at du bliver opmærksom på at dit solcelleanlæg kræver din opmærksomhed.

1- Du får ikke afregning for overproduceret/salg af strøm længere.- F.eks. fra Vindstød

2 – Du opdager at din inverter lyser rødt, og/eller displayet viser en eller flere fejlkoder.

Hos Zolenergi Danmark er vi eksperter i rådgivning i forbindelse med reparation af solcelleanlæg og udskiftning af udtjente inverter til nye energioptimerede nye modeller. 

Vi har altid mange invertere på lager, og kan i langt det fleste tilfælde have afhjulpet fejlen inden for max 10 arbejdsdage. Vi tilstræber altid at overholde den faste pris vi aftaler inden opgaven igangsættes.- Aldrig mere ekstraregninger.-

Igennem tiden er det gentagne gange blevet forsøgt at udføre en reparation, men det kan være svært at forsvare udgiften til dette i forhold til holdbarheden af reparationen. 

Vi anbefaler, selv om vi kunne tænke os det anderledes, at tage fat ved roden og få din invertere udskiftet til en ny. Herved opnår du 10 års. fabriksgaranti og ingen uforudsete udgifter til inverter de næste 10 år eller mere.

Samtidig får du en energioptimeret moderne højeffektiv inverter med mulighed for at følge med i inverterens produktion via APP eller på din computer. Inverteren tilsluttes let dit WiFi netværk med den medfølgende WiFi-stick.

Landsdækkende Serivce

Vores dedikerede team af erfarne teknikere står klar til at køre ud og udskifte dine gamle invertere, uanset hvor du befinder dig i landet. Uanset om du bor i byen eller på landet, kan du regne med vores landsdækkende service.

Vi er specialister inden for udskiftning af invertere og sørger for at tage din gamle inverter med os, så du ikke behøver bekymre dig om at bortskaffe den.

Vores erfarne teknikere sikrer en problemfri udskiftning og installation.