ZOL ENERGI – ER VORES ENERGI.
 VI ER DIN GARANTI FOR AT
DU FÅR DEN BEDSTE SOLCELLELØSNING

Zolenergi  er startet med baggrund i mange års erfaringer inden for energioptimering og arbejde vedvarende energi inden for elbranchen.

 Igennem mere end 25  år har folkene bag Zolenergi arbejdet med el-teknik som autoriseret elinstallatør og autoriseret kølefirma med primær fokus på varmepumper.

Tiderne skifter og vi følger med. 

Med stor interesse har vi altid være med inden for de energiformer og optimeringsmuligheder der er oppe i tiden. Det er derfor kun naturligt at vi har oparbejdet kompetencer til at varetage salg, montering og service af solceller og invertere.

Zolenergi har egenimport af invertere fra HYPONTECH, som er den perfekte samarbejdspartner idet de fremstiller energieffektive invertere med et produktprogram som spænder fra 3KW til 50 KW. Altid med 10 års producentgaranti. 

Valget af samarbejdspartner begrænser sig ikke til HYPONTECH. Vi tilbyder selvfølgelig og andre kendte mærker som KOSTAL,FRONIUS og ikke mindst SunGrow. Som de første, har vi fornøjelsen af at være forhandler af det aller nyeste inden for “batterier” nemlig PowerPark, som faktisk mere en batterifunktion endt et fysisk batteri.  

Med mere end 25 års erfaring inden for branchen er det naturligt at tage del i det evigt aktuelle fælles behov for at passe på jordens resurser. Med solceller og opdateret inverterteknik kan vi spare på klodens resurser. Med den evige og fælles energikilde, -solen, kan vi fremstille energi uden direkte kontinuerlig klimabelastning. 

Fokus på installation og tilslutning af solcelleinvertere, samt service og udskiftning af udtjente invertere, er vores fokusområde. Som autoriseret installatør kam vi tilbyde kvalificeret inden for elinstallationer i samarbejde med solcelleinstallationer. Fremadstormende batteriteknologier indgår i stigende grad i bevidstheden, når snakken går på solceller og solcelleenergi.- Spørg os, vi har set det meste.

Landsdækkende inverter serivce

Vores dedikerede team af erfarne teknikere står klar til at køre ud og udskifte dine gamle invertere, eller tilslutte dine nye solceller, uanset hvor du befinder dig i landet. Uanset om du bor i byen eller på landet, kan du regne med vores landsdækkende service.

Vi er specialister inden for tilslutning af solcelleanlæg og udskiftning af udtjente invertere, og sørger for at tage din gamle inverter med os, så du ikke behøver bekymre dig om at bortskaffe den. Vi tager aktiv del i at gammel elektronik bliver genanvendt, og har aftale med HJ Hansen Recycling, som kan sikre os certificeret miljøbehandling.

Vores erfarne teknikere sikrer en problemfri udskiftning og installation.