Reparation af Solplus inverter
  • 20 års erfaring inden for elbranchen
  • Leverandør af kvalitetsprodukter
  • Nogle af de bedste invertere på markedet
  • Egne installatører udfører installationen
  • Kompetent rådgivning
  • Hurtig levering

SOL PLUS invertere er ikke den inverter der er monteret mange af, men en del er det blevet  i årene 2010 til 2016.

Det har vist sig at de er slidt op efter ca. 10 års effektivt brug.

Ofte viser fejlen sig ved at inverteren ikke starter op af sig selv om morgenen eller at den viser fejl i displayet. Genstart kan hjælpe et stykke tid, men før eller siden vil den ikke starte igen.
SOLPLUS findes både i modeller til 1- og 3 fasede installationer. Mange med 2 stk 1 fasede invertere monteret. Fælles for dem alle er at de heldigvis hurtigt kan udskiftes med en af vores med en ny og moderne inverter.

Igennem tiden er det gentagne gange blevet forsøgt at udføre en reparation, men det kan være svært at forsvare udgiften til dette i forhold til holdbarheden af reparationen. Vi anbefaler, selv om vi kunne tænke os det anderledes, at tage fat ved roden og får inverteren udskiftet til en ny. Herved opnår du 10 års. fabriksgaranti og ingen uforudsete udgifter tilinverter de næste 10 år.

Samtidig får du en energioptimeret moderne højeffektiv inverter med mulighed for at følge med i inverterens produktion via APP eller på din computer. Inverteren tilsluttes let dit WiFi netværk med den medfølgende WiFi-stick.

  • Levering i hele landet
ZOLENERGI HAR LAVET DEN BEDSTE LØSNING FOR KUNDERNE. HURTIG LEVERING AF KVALITETS PRODUKTER MED MULIGHED FOR FINANSIERING

Når du køber din nye inverter hos Zolenergi Danmark, har du mulighed for let at booke en tekniker til at komme og tilslutte den, samtidig med at han nedtager den udtjente inverter og tager hånd om at den bliver miljøbehandlet efter gældende lovgivning. Når du bestille vores tekniker kan du nemt booke online eller på telefon. Alt det der skal bruges ifm. udskiftning af din inverter er inkluderet i vores priser. Er du i tvivl, så ring endelig og hør nærmere. Vi kan træffes på telefon 7060 3676 alle hverdage. Se evt. mere om telefontider her.

Du betaler først når teknikeren er 100% færdig hos dig. Betaling forgår med kort eller kontanter direkte til montøren.

Er du selv klar på at udskifte din inverter til en topmoderne model med WiFi og APP, så bestiller du den her, og vi sender den til dig til afhentning i din nærmeste PakkeShop. -Kræver forudbetaling