Zolenergi er -
Fronius Installatør &
Fronius Service Partner

Med mere end 25 år i installationsbranchen  og fuld fokus på servicering af solceller og solcelleinvertere, har ført til at vi dag er Autoriseret Fronius Installatør. Zolenergi er landsdækkende Fronius Installatør, så hold dig ikke tilbagemed at kontakte os. Vi bestræber os på at vi kan have en tekniker forbi din adresse inden for 10 arbejdsdage.

Fronius Installatør

Det gør at du med ro i sindet lade os varetage servicering af dine Fronius solcelleprodukter. Vi kan naturligvis, som Fronius installatør hjælpe med håndtering af garantirepeartioner. Som Fronius Installatør har vi direkte adgang til support, og kan i det avancerede online Fronius servcesystem hurtigt tjekke serienummeret på dit produkt, så vi kan konstatere garantistatus og finde frem til de rette reservedele. I mange tilfælde vil vi have reservedel på lager. Herved kan ofte udbedre den fejlbehæftede enhed hurtigt.  

Som Fronius Installatør, er har vi forpligtet os til at deltage i løbende uddannelse og træning i Fronius produkter. Dette såvel i de eksisterende produkter, som i dem der helt nye på markedet.

20 Års FRONIUS garanti IG PLUS

Er du en af dem der har tegnet 20 års garanti på din Fronius inverter, og har du brug for at gøre brug af den., så er du havnet det helt rigtige sted.

Som  autoriseret Fronius installatør, kan vi hjælpe dig med at få din IG PLUS inverter til at fungere igen. Med din 20 års garanti i hånden, er du super stillet. 

Tag kontakt til os, så opretter vi garantisagen i vores Fronius system. Når vi har en tilbagemelding fra Fronius, kontakter vi dig for at aftale tidspunkt for teknikerbesøg til at udskifte de fejlbehæftede dele.

 

Typisk kan vi hav det hele på plads inde for ca. 10 arbejdsdage.

Udfyld kontaktformularen hr, eller send en mail hvid du vedhæfter dokumentation for at du har tegnet ekstra garanti. Send mail ved at trykke her