Blog

Fejlkoder & garantisager på Fronius IG Plus invertere

20 års garanti på Fronius IG Plus

Mange har tegnet 20 års garanti på deres Fronius IG Plus inverter i forbindelse med at der blev monteret i 2010 til 2013. Er du en af dem, så kan vi sikkert hjælpe dig med at håndtere en evt, fejludbedring for Fronius. Vi er autoriseret af Fronius til at håndtere garantisager. Fronius betaler for erstatning af defekte reservedel, og kunden betaler for vores arbejde i forbindelse med håndteringen og reparationen. Vi har håndteret sådanne sager menge gang, og hjælper også gerne dig.

Fejlkode 439

En meget kendt fejlkode på en Fronius IG Plus er STATE 439 ofte kombineret med STATE 516. Denne fejl kan ofte rettes med udskiftning af et PINCI kort. Det er en mindre øvelse, men det er altid en god ide at holde det op imod restlevetiden på inverteren. Udskiftning af et PINCI kort koster typisk 6- til 8.000 kroner.

Fejlkode 457

STATE 457 i en Fronius IG plus inverter er en kendt fejlkode ofte kombineret med STATE 516. Denne fejl kan ofte rettes med udskiftning af et PINCI kort. Det er en mindre øvelse, men det er altid en god ide at holde det op imod restlevetiden på inverteren. Udskiftning af et PINCI kort koster typisk 6- til 8.000 kroner.

Fejlkode 516

STATE 516 fejlkoden i en Fronius IG Plus betyder, at der en eller flere fejl der optræder gentagne gange inden for det sidste døgn. Det er ofte en af de andre koder, som er definerende for den egentlige fejl. Det kan være STATE 457, STATE 439, STATE 305, STATE 453