Reparation af Eversolar inverter
  • 20 års erfaring inden for solceller
  • Leverandør af kvalitetspaneler
  • Nye invertere med 10 års garanti
  • Egne installatører udfører installationen
  • Hurtig levering. Normalt inden for 10 dag

Eversolar invertere er der installeret en del af i årene 2010 til 2013.

Det har vist sig at de er slidt op efter ca. 10 års effektivt brug.

Ofte viser fejlen sig ved at inverteren ikke starter op af sig selv om morgenen eller at den viser fejl eller ingenting i displayet. Genstart kan hjælpe et stykke tid, men før eller siden vil den ikke starte igen.
Modeller fra Eversolar( mange købt hos XL-Byg) finde i modeller som både store 3-fasede på 6 KW, men mange installationer er udført med 2 stk. 1-fasede udgaver. Fælles for dem alle er at de heldigvis hurtigt kan udskiftes med en af vores med en ny og moderne inverter.

Igennem tiden er det gentagne gange blevet forsøgt at udføre en reparation, men det kan være svært at forsvare udgiften til dette i forhold til holdbarheden af reparationen. Vi anbefaler, selv om vi kunne tænke os det anderledes, at tage fat ved roden og får inverteren udskiftet til en ny. Herved opnår du 10 års. fabriksgaranti og ingen uforudsete udgifter til inverter de næste 10 år.

Samtidig får du en energioptimeret moderne højeffektiv inverter med mulighed for at følge med i inverterens produktion via APP eller på din computer. Inverteren tilsluttes let dit WiFi netværk med den medfølgende WiFi-stick.

Landsdækkende Serivce

Vores dedikerede team af erfarne teknikere står klar til at køre ud og udskifte dine gamle invertere, uanset hvor du befinder dig i landet. Uanset om du bor i byen eller på landet, kan du regne med vores landsdækkende service.

Vi er specialister inden for udskiftning af invertere og sørger for at tage din gamle inverter med os, så du ikke behøver bekymre dig om at bortskaffe den.

Vores erfarne teknikere sikrer en problemfri udskiftning og installation.