Batterifunktion til Solceller-på abonnement

Kr. 595,- Mdr.
Kr. 3750,- For installation
10 KWH Batteriløsning

Parker din overskudsproduktion med PowerPark. Brug op til 10 KWh. af dagens overskudsproduktion efter klokken 17.00.- Til 0, kroner. 

Hvad Er PowerPark

Med PowerPark kan du gemme op til 10KWh af dagens overskudsproduktion fra solcellerne, og bruge dem til lige det du har lyst til efter klokken 17, som typisk er der hvor elprisen er højest.

Du undgår stor investering og bøvl med løbende vedligehold, og du slipper for at forholde dig til hvor fysiske batterier skal stå. Ikke mindst, så slipper du for bekymringer om brandrisiko osv. Altså- Batterifunktion uden bøvl.

Med et abonnement på PowerPark får du adgang til vores specialudviklede APP, så du hele tiden kan se status, og følge med i den mængde energi du har parkeret i din PowerPark

For at du får det fulde udbytte af PowerPark, skal du have besøg af en tekniker, som monterer en et POWER Linkmodul i din elmåler.  PowerLink  modulet skal programmers til at benytte dit hjemmenetværk, så den kan sende realtime data til din PowerPark APP. 

Prisen for tilmelding og teknikerbesøg er kr. 3.750,- 

STRØMFORBRUG OG SELVFORSYNING

Investering i solceller, er for mange et ønske om at gøre noget godt både for egen økonomi, og samtidig tage del i at frembringe grøn strøm. For en del er det naturligvis også for at spare penge på elregningen. Efterhånden som varmepumper og elbiler vinder indpas, er der flere og flere, der får øjnene op for at man kan være “selvforsynende “ved at gemme den producerede strøm i lokale fysiske batterier.

Hos PowerSmart tilbyder vi en løsning, hvor du kan få batterifunktion uden at det er nødvendigt at investere mange tusinde kroner i husbatterier, samtidig med at du spare alt bøvlet med installation, afskrivning og service.

Løsningen hedder PowerPark, hvor du kan parkere op til 10KWh af dagens overproduktion, som du så kan bruge efter klokken 17 til 0.- kroner.- Se mere her

Udnyt din parkerede strøm, når prisen er høj, og du står og skal bruge den!

SÅDAN FUNGERER DET: Fra klokken 05.00 parkeres din overskydende produktion fra din solceller i PowerPark. Efter klokken 17.00 kan du hente strømmen tilbage og bruge den som du plejer. Du kompenseres med den aktuelle elpris, og månedens forbrug af strøm udbetales ifm. med næste månedsopkrævning.

Mdr. abonnement 595.- fratrukket værdien af forbrugt parkeret strøm. Afregnes ved næste månedsafregning.